De bezoeken

Mijn koninklijke bezoeken

Vanaf hier ziet u het jaar 2022

(de laatste bezoeken als eerste)

8 oktober 2022: Prinses Beatrix in Baarn

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 8 oktober op het terrein van Paleis Soestdijk aanwezig bij het Oranjepad van het Prinses Beatrix Spierfonds.

27 april 2022: Koningsdag in Maastricht

Zijne Majesteit de Koning woont op woensdag 27 april 2022 met leden van het Koninklijk gezin en leden van de Koninklijke Familie de viering bij van Koningsdag in Maastricht, hoofdstad van de provincie Limburg.In 2020 zou de viering van Koningsdag ook in Maastricht plaatsvinden. Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus konden de feestelijkheden toen niet doorgaan.


Ik heb de koning en koningin, prinses Alexia, prinses Ariane, prins Constantijn, prinses Laurentien, prins Maurits, prinses Marilène, prins Pieter-Christiaan, prinses Anita, prins Floris en prinses Aimée een hand kunnen geven.

30 maart 2022: Koning Máxima in Zeist

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt woensdagmiddag 30 maart in het Achmea Congrescentrum in Zeist een korte toespraak bij het VIP-event van nlgroeit. 

30 maart 2022: Koningin Máxima in Rotterdam

Hare Majesteit Koningin Máxima lanceert op woensdag 30 maart stichting MIND Us. MIND Us zet zich in voor de mentale gezondheid van jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Het werkbezoek vindt plaats bij Quardin in Rotterdam.Op 02-02-2022 ben ik getrouwd, vorig jaar heb ik Koningin Máxima onze 'safe the date' kaart mogen geven. Nu heb ik koningin Máxima een trouwfoto mogen geven. Ze vond hem: "prachtig!" Ook heb ik haar de hand gegeven. 

Foto copyright: JoséeMen vraagt aan mij hoe vaak ik Koningin Máxima heb gezien.

Dit heb ik bij elkaar opgeteld.Ik heb Koningin Máxima in totaal bij 158 bezoeken gezien.

De foto's blijven eigendom van Rosanne dus niet overnemen zonder mijn toestemming.